Wit, witter, witst.....♥

zaterdag 25 mei 2013

Onze bank en salontafel worden morgen bezorgd.
 We hebben nu nog een zwarte leren loungebank die mijn vriend toen hij nog alleen woonde had gekocht hij hield van een modern/strak interieur (zoals de meeste mannen haha) maar is nu ook steeds meer van de landelijke stijl.
Ik heb de bank en salontafel bij de kringloop gevonden (heb ik echt mazzel mee soms weet je niet wat je tegenkomt bij de kringloop!) beide zijn ze nog zo goed als nieuw en heeft het wel wat weg van Riviera Maison.
De salontafel is van hout en heeft een vergrijst blad met witte pootjes (zie look a like op de foto hieronder).
Een witte bank waarvan je de hoes kan uitwassen en ook een nieuwe omheen kan doen (verschillende kleuren) van de Ikea.
Onze eigen bank wordt vanavond opgehaald dus dat komt goed uit...ben zo benieuwd hoe het staat.
Zodra ik alles een plekje heb gegeven zal ik wat foto's maken.
Ik heb meteen wat wit inspiratie opgedaan (zie hieronder)....heerlijk zomers!

TCL100bx100dx45hSalontafelMetLeeuwenpotenWM299almayshome.blogspot.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)