Olijfboom(pje) + een kijkje in ons huis ♥

donderdag 9 mei 2013

Vandaag zijn we naar de rommelmarkt bij het Landgoed Valkenheide in Maarsbergen geweest.
En dat was de leukste rommelmarkt die ik tot nu toe heb bezocht!
Zal de sfeer even proberen over te brengen:
Mooie kramen, leuke mensen, de omgeving (kiezelstenen paadjes door het mooie bos) was geweldig ♥, het vanwege de entree (vermoed ik) was het niet té druk, de meeste mensen verkochten geen troep-troep maar echt mooie unieke spullen, het zonnetje scheen, heel veel leuke brocante-, antieke- (o.a. mooie oude schoolplaten, fototoestellen, platenspelers, spiegels, schilderijen, oude koffers, gruttersbakken, oude zinkenbakken, queen ann kastjes) en retro-spullen, voor iets wat wils!
Kortom; het was een rommelmarkt hoe een rommelmarkt hoort te zijn ♥.
Wij hebben écht onze ogen uitgekeken, zelfs mijn vriend, die ik (helaas) niet blij maak met rommel (-markten), vond het leuk!
Het witte kussensloop (met op de achterkant van die strikjes) heb ik vandaag gekocht voor maar 1 euro, de rest van mijn aankoopjes laat ik jullie snel zien ;).

Ik las in blogland nog meer over deze leuke rommelmarkt:
http://wonenmetbrocante.blogspot.nl/2011/06/bijzondere-aanwinst.html
De rommelmarkt werd georganiseerd door Dekker Evenementen http://www.dekkerevenementen.nl/Agenda

We zijn vandaag ook naar de Praxis geweest.
Daar was het super druk maar voor dit Olijfboompje (nouja; boompje hahah) had ik het er wel voor over.
Wat vinden jullie ervan?
Hebben jullie nog wat leuks gedaan vandaag of van de week?


31 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig boompje Arja, je heb er een mooie collage van gemaakt.
  Ik heb wat in de tuin gewerkt en een stuk gefietst.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje wel!
  Oooh heerlijk fietsen met dit weer!
  Waar heb je gefietst?
  Jij ook een fijne avond,
  Liefs Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!!!,ik wil die eigenlijk ook graag een binnen in huis,maar vraag me af of dat het gehele jaar door kan en of hij dan mooi groen e.d blijft :-)


  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook een klein olijfboompje binnen staan en die doet het nog steeds goed als ze maar genoeg licht hebben het liefst zon ;).
   Hopelijk werkt dat ook met een grote boom haha.

   Het is echt een aanrader is vindt ze zo zomers ♥.
   Leuk dat je me bent gaan volgen trouwens, welkom!
   Liefs Arja

   Verwijderen
 4. Mooie boom Arja! Gaat hij straks naar de tuin of laatje hem in de kamer staan?
  Ik heb mijn vader een paar dagen geholpen en heb vandaag wat uitgerust en lekker zitten lezen en wat lopen rommelen in huis.
  Nog mooie dagen!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel, Gerry!

   Heerlijk rommelen in huis, en wat lief dat je je vader hebt geholpen!
   Het boompje blijft voorlopig nog even in huis ik vindt hem zo leuk staan binnen, hopelijk krijgt hij genoeg licht als het niet wil zet ik hem buiten naast de loungeset.

   Ik ben benieuwd.
   Jij ook nog hele mooie dagen, geniet ervan!
   Liefs Arja

   Verwijderen
 5. benieuwd naar je rommelmarkt buit ! :-)
  olijfboompje is mooi !
  en wat gedaan vandaag ? h e l e m a a l niets :-)
  haken in het zonnetje

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel!
   Die buit ga ik je snel laten zien ;) ben er helemaal blij mee haha.
   H E L E M A A L niets doen is H E E R L I J K ♥ dat heeft een mens ook wel eens nodig :).
   Heb je nog wat leuks gehaakt?

   Liefs Arja

   Verwijderen
 6. Wat een prachtig olijfboompje zeg, dat is ook nog een wens van mij. Normaal gingen wij elk jaar naar de rommelmarkt op Valkenheide, die is erg leuk. Maar dit jaar zijn we voor het eerst naar de kofferbakmarkt in Leusden geweest, die was ook erg leuk. Zaterdag a.s. is er ook weer rommelmarkt in het centrum van Maarn.

  Lieve groet Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, Roelie!

   Leuk dat je ook naar de Valkenheide bent geweest ;) het was zo'n goede locatie voor een rommelmarkt!
   De kofferbak verkoop in Leusden is ook erg leuk, dat ken ik nog van vroeger als kind ging ik er met mijn ouders naar toe haha.
   Toen ben ik waarschijnlijk al besmet met het rommelmarktvirus haha.
   De rommelmarkt tijd is weer aangebroken, heerlijk.
   Ik ga Maarn onthouden, bedankt voor de tip!

   Liefs Arja

   Verwijderen
 7. Super, dat olijfboompje!! Hij is echt prachtig! Die houdt het prima binnen, hoor...Ik heb zelf ook een binnenkijker geplaatst...altijd leuk, he?!.. :)
  Fijn weekend!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje!
   Super leuke post!
   Heb een reactie geplaatst ;).

   Liefs Arja

   Verwijderen
 8. Hallo Arja, nou dat klinkt echt SUPERgezellig!!! Was ook echt wat voor mij, lees ik al ;). En dat kussensloopje... €1,-?? Geen geld, wat een boffert ben je toch, jij vindt ook veel koopjes! Zag trouwens die grote bolle fles/ vaas uit een van je vorige posts ook bij de Xenos, was hij alleen wel veel duurder; € 15,-, heb er nog mee in mijn handen gestaan maar dacht toen aan jouw post van de Action ;). Ga daar toch maar eens kijken..

  En leuk zeg je olijfboom!! (geen -pje, het is echt een boom!) Krijg je een gezellig sfeertje binnen, beetje mediterraans!

  Groetjes, Miriam
  ('t Bezige Bijtje)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel!
   Het was zeker dé markt voor jou!
   Die vazen van de Action zijn net zo leuk als van de Xenos (die heb ik inmiddels ook gespot) en veel goedkoper ;) leuk dat je er aan dacht!

   Liefs Arja

   Verwijderen
 9. wat een mooi boompje, en die rommelmarkt klinkt erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk boompje zeg! Ik wil er ook zo eentje in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk boompje! Ik heb een zwak voor citrusboompjes, maar geef ze soms een beetje te weinig aandacht. Ik heb geblogd, ben bij een vriendin koffie gaan drinken, ga nog een meubeltje schilderen en naar de kringloopwinkel 'op jacht' naar leuke spulletjes.

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel!
   Citrusboompjes zijn super inderdaad.
   Heel herkenbaar in het begin geef ik ze heel veel aandacht en dat wordt steeds minder hahah :).
   Heerlijke dag zo te zien/lezen :).
   Heb je nog wat gescoord bij de kringloop?

   Liefs Arja

   Verwijderen
 12. Die rommelmarkt had ik ook wel willen bezoeken, gezellig. Mooi olijfboompje, lekker bol al. Ik heb hem in de tuin staan, vind het prachtig. Was dinsdag nog bij de Action, daar hadden ze die vazen niet. Wel een leuk blakertje meegenomen. Liefs Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O gaaf in de tuin!
   Ohhh waren ze waarschijnlijk alweer op...:( balen!
   Heb je toevallig een hartvormig blakertje meegenomen ;)?
   x Arja

   Verwijderen
  2. Haha je had ze ook gespot dus! Ik heb uiteindelijk voor een ronde gekozen, voor €0,65 kon ik dat echt niet laten staan hoor. Pascale x

   Verwijderen
 13. Wat jammer dat ik dat niet wist, we wonen er super dichtbij! We zijn heerlijk een eind wezen rijden, daarna heerlijk door m`n man verwend > heeft heerlijk gekookt voor me! Mmm..Fijn weekend en lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oohh ja dat is waar!
   Balen zeg, ik zal voortaan even een post plaatsen ;).
   Gelukkig heb je toch een heerlijke dag gehad, wat heeft man lief gekookt?
   Leuke giveaway heb je zeg!
   Ik doe mee hoor, en plaats zo even een linkje ♥!

   Liefs Arja

   Verwijderen
 14. O jee, dat klinkt goed deze rommelmarkt, gemiste kans dus. Maar we zijn wel lekker een bloesemroute wezen fietsen op Hemelvaartsdag vanuit Culemborgh en dat was ook genieten! Je olijfboompje is prachtig! Ik heb er vandaag toevallig ook naar staan kijken bij de Intratuin, ik heb er tot een paar maanden geleden ook een in huis gehad en die is toch een paar jaar meegegaan!
  Fijn weekend, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoo dat is super hopelijk blijft deze ook een paar jaar mooi heb je nog tips voor me :)? Liefs Arja p.s. De bloesemroute hebben mijn schoonouders ook gefietst lijkt me heel mooi als scooter-tocht (Vespa).

   Verwijderen
 15. Bij mij vielen er weleens blaadjes af, maar er kwamen ook weer nieuwe aan, dus dat bleef in evenwicht :-).
  Kijk eens op deze site: http://www.palmexpert.nl/informatie/10/verzorging-olijfboom.html bij olijfbomen binnen. Daar vind je tips over de verzorging. Succes! En ja, we waren niet de enigen die bedacht hadden daar te gaan fietsen, op een bepaalde dijk stonden we soms even in de file!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de link, ik ge meteen even kijken. Een file op de fiets hahah het moet niet gekker worden ;) dan snap je niet waar al die mensen vandaan komen hé?
   Fijne dag nog!
   Liefs Arja

   Verwijderen
 16. klinkt als een heerlijke rommelmarkt! zo eentje waar ik helemaal blij van zou worden bij aankomst, net als jij werd waarschijnlijk;) en ook mijn vriend hield niet zo heel erg van rommel.. maar inmiddels kan hij het af en toe waarderen:) -wel zo gezellig:) fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)