Zwart + Wit = L♥VE

dinsdag 2 april 2013

VT Wonen


Huisje wit

Feestje in zwart-wit

kinderkamer in zwart wit

Maskingtape Zwart Wit

zwart wit en hout

masking tape

wit, grijs, zwart en naturel ; mijn lievelings combinatie!

VT Wonen

Zwart & Wit posters | villa d'Esta | interieur en wonen

2 opmerkingen:

  1. Mooie inspiratie.. het blijft mn favorite combinatie zwart/wit en een beetje bruin erbij :-) Mooi! Fijne dag...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie inspiratie beelden, als ik opnieuw zou inrichten wordt het vast en zeker zwart/wit. Helaas geen optie, maar prachtig vind ik het wel. Leuk je Washi tape plaatjes, ondertussen heb ik ook al heel wat rolletjes vergaard. De laatste keer heb ik de tape gebruikt om de rand van een fotolijst te decoreren. Er is echt zoveel wat je ermee kan doen.

    Lieve groet,
    B.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)