Kwantum koopje + kaarten ♥

vrijdag 19 april 2013

Bij de Kwantum hebben ze de laatste tijd steeds meer leuke woonaccessoires voor een zacht prijsje ze gaan echt met de tijd mee dat was een paar jaar geleden wel anders.
Ik kwam laatst dit lijstje tegen met een leuke zwart/wit baby-foto/afbeelding erin voor maar 4 euro!
Schattig toch, kijk d'r eens lol hebben in de teil (tobbe klinkt leuker haha) :).
Je had nog veel meer soorten zwart/wit afbeeldingen (bijvoorbeeld oude strandfoto's heel leuk) en lijstjes.
De lijstjes zijn verkrijgbaar in pastel tinten maar ook in een neon kleur (maar daar hou ik persoonlijk niet zo van).
Ik heb ook wat kaarten in huis "ophangen" met masking tape en meteen wat verzonden altijd leuk iemand verrassen met een kaartje.
Lopen jullie ook wel eens de Kwantum in?
10 opmerkingen:

 1. Leuke lijstjes. Ik loop inderdaad wel eens bij Kwantum binnen. Best leuke spullen te koop. Heeeeeel lang geleden toen ik bij Philips werkte ging ik vaak met een collega in de pauze naar Kwantum maar ik vond het toen echt heel "mutsig". Kan er ook aan gelegen hebben dat ik toen pas 19 was en het me niet zo interesseerde ;) Groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi lijstje en die oude foto die er in zit is ook superleuk.
  Ik mag ook graag even bij de Kwantum binnen wandelen, maar ook Leen Bakker en de Action. Winkels met mooie spullen voor hele leuke prijsjes.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker een leuk lijstje met een leuke foto! Vroeger liep ik vaak Kwantum in, maar hij is verhuisd naar een woonboulevard wat voor mij nu te ver weg is. Ik kom er dus alleen als ik met iemand mee kan rijden met de auto (ik heb zelf geen rijbewijs). Wel kom ik vaak bij Action waar je ook vaak dit soort leuke spullen hebt.
  groetjes Judith van Zo gezellig brocant

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kwantum heeft vaak leuke spulletjes inderdaad. In Emmen zit de Kwantum, Leen Bakker en de Intratuin vlak bij elkaar, vaak ga ik dan bij alle drie even langs. Leen Bakker heeft tegenwoordig ook erg leuke spullen? Is je tak al een beetje bijgekomen? Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg dat lijstje en ook leuk gedaan zo met dat maskingtape....
  Hier geen kwantum in de buurt waar ik heen kan fietsen....
  Lieve groet,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb al heel veel spullen bij de Kwantum gekocht, zoals stoelen, lampen, kleden, kaarsenstandaards. Hou van leuke dingen die niet te duur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd gezellig bij de Kwantum, leuke winkel > zeker de koopjes;)! Hihi..fijn weekend en lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hai,
  Kwantum is inderdaad een idee. Zelf vind ik Leen Bakker nog leuker. In Assen zitten ze zo'n beetje naast elkaar. En dan het tuincentrum er tegenover en twee kringlopen in de buurt :-). Je kaarten zijn ook leuk. Ben helemaal weg van die met die vogeltjes, zo lief.
  Fijn weekend en groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat mooie lijstje.
  De kwantum kom ik niet omdat die erg ver weg zit. Leen Bakker zit dichtbij, en daar loop ik nog wel eens binnen en ze hebben daar erg leuke spullen. En de kringloop zit ook dichtbij.
  Wens je een mooi weekend!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toevallig was ik er vanochtend, de kwantum zit op een rijtje met de leen bakker en de xenos. Ze hebben echt leuke dingen gekregen, veel look al likes vind ik van de duurdere merken. Heb een leuk metalen kaart met tekst meegenomen en 2 leuke kastjes bij de Xenos voor mn dochtertjes. Komt wel weer een blogje over hahaha. Die vogelkaart is zo zoet! Mijn dochtertjes hebben hem ook op de kamer. Fijn weekend, Liefs Pascale

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)