Alles van vroeger komt weer terug...

zaterdag 5 januari 2013

.....want ik ben weer lid geworden van de bibliotheek die in een nieuw pand zit tegenwoordig.
De Cultuurfabriek genaamd, erg mooi en modern!
En voor ieder wat wils; met 3 verdiepingen aan boeken, cd's/dvd's, tijdschriften, kunst noem maar op!
Super mooi (zie onderstaand de foto's).

Ik moet zeggen het bespaard een hoop geld, want ik kocht elke week wel 2/3 tijdschriften die minimaal รก 5 euro per stuk kostte en na 1x lezen werden ze weer aan de kant gelegd.

Zonde!
Dus ben ik maar weer eens lid geworden van de bieb (zoals ze het hier noemen) :) het bespaard geld, en is nog eens leuk ook!
Zo ga ik misschien ook nog eens boeken lezen...:).

Ook komt het nu goed van pas, heb nog steeds koorts maar hoef me nu gelukkig niet te vervelen.Afbeelding
Afbeelding
En hieronder vind je wat foto's van mijn geleende tijdschriften, die je in mapjes bewaard hier zit ook een etiket op als beveiliging en je zelf dient te scannen voordat je de deur uitloopt.
Hij slaat vervolgens alles op in het systeem en "geeft" je een bon met de inleverdatum erop.

Zodra je ze weer in wilt leveren is er ook een zelfbediening d.m.v. een scanapparaat die saldo van je kaart afhaalt zodra je te laat bent met inleveren. Zo heb je geen last van een wachtrij want er zijn meerdere apparaten die je kunt gebruiken. De bibliotheek is overzichtelijk en ruim opgezet maar tegelijkertijd ook heel gezellig, knap hoe ze dat gedaan hebben.
Het personeel wat vooral uit vrijwilligers bestaat, is heel behulpzaam en vriendelijk.
Kortom: echt een verrijking voor Veenendaal!

Lenen jullie ook wel eens boeken/tijdschriften?
Zoja; welke tijdschriften vinden jullie leuk en/of welke titels/schrijvers zijn de moeite waard om te lenen?


4 opmerkingen:

 1. Goed bezig zussie!!! Ik zou graag willen dat wij ook zo'n bieb hadden, scheelt een hoop poen haha!! De winkel waar jij je tijdschriften altijd ging kopen zal je gaan missen nu... Ze hadden een goede klant aan je haha!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben ook zo'n moderne bieb en ik kom er echt nooit. Ik koop alles. Maar inderdaad, na lezen leg je het toch aan de kant. Ik was geabonneerd op VT-wonen en Ariadne maar ik had het er ineens mee gehad. Heb ze pasgeleden opgezegd. Ik vind Jan leuk en Linda, de Foodies valt hier nog wel op de deurmat en wat betreft boeken. De mooiste die ik de afgelopen tijd gelezen heb was Tonio. Nu lees ik "De honderjarige man die uit het raam klom en verdween". Erg leuk en leest als een trein, misschien wel fijn als je nog niet helemaal fit bent. Nou, veel beterschap, Groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas bij ons geen super bieb in de buurt.ik zal voorlopig dus nog wel even blijven kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. handig he zo'n bieb... zo'n hiepermoderne bied als jullie hebben wij hier niet hoor maar het komt wel dichtbij......

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)